21.2.10

Κέικ σοκολάτα - πορτοκάλι

Καλά τι να λέμε τώρα... Πλέον το κάνω με κλειστά μάτια. Είπα να πάω ένα βήμα παραπέρα μιας που έμαθα και το φούρνο και να προσθέσω στη προηγούμενη συνταγή τριμμένο πορτοκάλι. Το έψησα εχτές το βράδυ πριν πάμε να δούμε το video installation το οποίο ήταν έτσι κι έτσι, και σήμερα το πρωί το τούμπαρα, αντικατέστησα τη μαύρη σοκολάτα με γάλακτος και μπήκε και τρούφα!
"Η" γεύση, όχι αστεία.



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τέτοια κάνεις και τρώμε παντόφλα εμείς οι ακαμάτηδες που δε μπορούμε να βράσουμε ο΄΄υτε ένα αυγό!!!


Red Devil